Wyniki wyszukiwania dla
W ramach projektu KGW przygotowało danie degustacyjne: pyzy z mięsem poza tym pierogi, kapustę z pieczarką, golonki, chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym oraz własnoręcznie pieczone ciasta. W ramach wsparcia i doposażenia zakupiłyśmy kuchenkę gazową i przedłużacz elektryczny, które pomogły nam w przygotowaniu potraw.
Dzięki projektowi mogłyśmy spotkać się by zaplanować i przygotować wszystko. W przygotowania zaangażowało się 14 osób. Miałyśmy szansę wymienić się przepisami, dowiedzieć czegoś nowego w kwestii zdrowego stylu życia i zwyczajnie spędzić trochę czasu ze sobą. Część kobiet działała w kuchni, część była odpowiedzialna za stronę wizualną. Dziewczyny pięknie udekorowały nasze stoisko, stoły i namiot. Dekoracji nie zabrakło również prezentowanym potrawom.
Nasze pyzy z mięsem smakowały tak bardzo, że zajęły drugie miejsce!