Wyniki wyszukiwania dla
W trakcie realizacji projektu Joga w cały świat przeprowadziliśmy 20 praktyk jogi czerpiąc z tradycyjnych jej źródeł (Iyengar, asztanga, yin) oraz zrealizowaliśmy 4 spotkania z kucharzami specjalizującymi się w kuchni wegańskiej, wypalaczami kawy z Instytutu kawy, z fotograficzką Ingrid Szwed oraz Anią Zaborowską, która przeprowadziła sesję myoyin (jogowanie połączone z automasażem piłkami).
Projekt przyciągnął wielu uczestników, a jego popularność nadal rośnie. Ogromnym sukcesem projektu jest niewątpliwie fakt, że uczestnicy aktywnie w nim działali poprzez prezentację literatury, przygotowywanie wybranych asan, przygotowywanie napoi po praktyce, przygotowywanie sali. Uczestnicy angażowali także swoich bliskich, znajomych. Córki przyprowadzały na zajęcia swoje matki, przyjaciół i sąsiadów. W jednym miejscu połączyło się wiele serc. Cały projekt został zrealizowany na terenie Biblioteki Ferment, która nam zapewniła przestrzeń do praktyki oraz spotkań. Dziękujemy